Over John Greeve

Gezond verstand als basis. Ik geloof in een organisatie waarin het beoogde resultaat en de arbeidsvreugde centraal staan.

Ik ben uw steun bij Uw arbeids- en organisatieoptimalisatie, die gaat voor een bedrijf in optima forma

Ik ben een nuchtere, realistische Rotterdammer die gelooft in het creëren van een vertrouwelijke sfeer waarin mensen zich veilig en vrij voelen, genegen zijn elkaar te begrijpen en samen te werken.

U moet weten dat ik een verbinder ben, conflicten verspilde energie vind, maar de emotie niet vermijd. Dat communicatie essentieel is, durven te voelen, durven te zeggen en durven te luisteren. Ik geloof in de kracht daarvan.

Ik heb zelf aan den lijve ondervonden dat het tot een conflict kan komen. Ik heb ruim 20 jaar een leidinggevende functie gehad in de maritieme sector en ervaren dat verwachtingen die tot  teleurstellingen leiden het einde kunnen betekenen van een arbeidsverhouding. Maar ik heb ook ondervonden dat het einde van een arbeidsverhouding niet het einde van de wereld is, ondanks dat verdriet en onmacht meespelen. Een punt betekent ook een nieuw begin.

Ik doe het voor de mensen in het bedrijfsleven waarin samenwerking essentieel is voor het best mogelijke resultaat en de arbeidsvreugde van de medewerkers. 

Harmonie is de sleutel tot succes.

Wat kunt u van mij verwachten?

Een nuchtere en eerlijke aanpak. Oprechte interesse in uw organisatie en medewerkers. Een open werkwijze waar iedereen zich betrokken voelt. Uw belang is mijn belang, een organisatie creëren waarin het beoogde resultaat en de arbeidsvreugde centraal staan. Harmonie is de sleutel tot succes. Spreekt de bovengenoemde aanpak u aan? De aanpak met als basis het gezonde verstand? Dan ben ik uw mediator.

Contact

Common Sense Mediations

Meer weten? Neem contact op via onderstaande gegevens of via het contactformulier!

E-mail
info@commonsensemediations.nl

Telefoon
+31 6 51 66 23 15

Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig!

Certificering

Common Sense Mediations is ingeschreven in de volgende registers.

Image
Image
Image
Image