Waarom Mediation?

Uw organisatie in harmonie. Geen energieverslindende conflicten, maar duidelijk uitgesproken verwachtingen en controle over teleurstellingen.

Wat zijn de voordelen van mediation?

Omdat de betrokken partijen vrijwillig gebruikmaken van één mediator, zullen de kosten gedegen lager zijn dan bij de traditionele rechtspraak. Ook hebben de partijen zelf invloed op de duur van het proces, daar zij, door eigen inspanning, tot een oplossing komen. En omdat zij gezamenlijk tot een oplossing komen, zal geen van de partijen zich als daadwerkelijke verliezer zien. Er is begrip getoond voor elkaars standpunten wat het fundament voor de toekomst sterker maakt. Er worden geen huizen gebouwd op drijfzand.

Welke vorm van mediation kies je?

  • Gaat het schuren en geeft het frustraties?  Ga voor preventieve mediation.
  • Neigt het tot scheuren?  Ga voor reguliere mediation.
Preventieve mediation

Preventieve mediation

Het voorkomen van conflicten op de werkvloer zorgt voor rust in de organisatie en bespaart kosten op de langere termijn.
Reguliere mediation

Reguliere mediation

Het bemiddelen in conflicten op de werkvloer door het vinden van wederzijdse belangen, gericht op een oplossing.

Wat is uw investering?

Dit is afhankelijk van de keuze van mediation.

Preventieve mediation
Voor preventieve mediation wordt een abonnementsvorm gehanteerd. u koopt een aantal uren per maand in en de prijs per maand wordt vastgesteld. Niet opgenomen uren zijn overdraagbaar naar de volgende maand. Ook kan er per traject geoffreerd worden, de prijs is dan afhankelijk van de aard van de preventieve mediation. Er dient een inschatting gemaakt te worden van de te besteden uren.

Reguliere mediation
Voor de reguliere mediation wordt er een package deal gehanteerd. Ook hier dient er een schatting gemaakt te worden van de te bestreden uren welke afhankelijk is van de aard van de reguliere mediation. Bovengenoemde wordt besproken in een intakegesprek wat op individuele of gezamenlijke basis kan plaatsvinden.

Contact

Common Sense Mediations

Meer weten? Neem contact op via onderstaande gegevens of via het contactformulier!

E-mail
info@commonsensemediations.nl

Telefoon
+31 6 51 66 23 15

Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig!

Certificering

Common Sense Mediations is ingeschreven in de volgende registers.

Image
Image
Image
Image